• Izgradnja i održavanje zelenih površina

> Početna > Prodaja > Izgradnja i održavanje zelenih površina

Izgradnja i održavanje zelenih površina

Okoliš poslovnih prostora dio je njihovog ukupnog image-a. Kvalitetno uređen predstavlja užitak korisnicima i zaposlenicima, a na ponos je i svojim vlasnicima. Zbog toga mnogi upravo za vanjsko uređenje i održavanje svojeg poslovnog subjekta angažiraju iskusne i stručne tvrtke. 

Lijepo i funkcionalno uređenu okućnicu, po uzoru na zapadne zemlje, želi sve veći broj ljudi te stoga i privatne osobe sve češće prilikom uređenja i održavanja svojih okućnica traže savjete stručnjaka.

Samo plansko uređenje, zajedno sa izvedbom kvalitetnim sadnim, zemljanim i ostalim materijalima te redovitim održavanjem prema pravilima struke, omogućuje ostvarenje reprezentativnog prostora koji stapa vizije, potrebe i želje naručitelja sa kreativnim idejama stručnjaka te vrhunskim iskustvom hortikulturne i vrtlarske struke. 

Parkovi d.d. svoju su konkurentnost na tržištu i prepoznatljivost radova izgradili zahvaljujući praćenju svjetskih trendova u dizajnu vanjskog prostora, uz uvažavanje ambijentalnih i krajobraznih vrijednosti.

Hortikulturno uređujemo i održavamo kućna dvorišta i vrtove, okoliše poslovnih građevina te javne zelene površine poput okoliša stambenih zgrada, parkova, dječjih igrališta, sportsko-rekreacijskih površina, sakralnih objekata, groblja, rotora, drvoreda, parkirališta.  

Profesionalni pristup u praćenju i primjeni svjetskih trendova u dizajnu i uređenju, uzgoj i upotreba vlastitog visokokvalitetnog sadnog materijala te izgradnja i održavanje od strane iskusnih vrtlara ono je što nas razlikuje od konkurencije. A brojni zadovoljni klijenti i primljene nagrade to i dokazuju.

Uredite ambijent u kojem živite ili okoliš Vašeg poslovnog prostora u oaze raznolikih biljnih vrsta i ostalih pratećih sadržaja kako biste većinu godine mogli bezbrižno uživati u njegovoj ljepoti. U tome će Vam pomoći stručnjaci Parkova d.d..

Nije važno da li je vaš prostor gradski atrij od nekoliko kvadrata ili veća zelena površina bez identiteta, mi ćemo ju urediti  posebnom za Vas! 

Kontaktirajte nas radnim danom od 07 do 15 sati na broj telefona 042 332 776 ili na e-mail zelenepovrsine@parkovi.com


Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Pritužbe, prigovori, reklamacije upiti
Facebook