• Pogrebne usluge i prodaja pogrebne robe

> Početna > Groblja > Pogrebne usluge i prodaja pogrebne robe

Pogrebne usluge i prodaja pogrebne robe

Stoljećima je Gradsko groblje Varaždin dom mnogobrojnih Varaždinaca, mjesto na kojem živi na dostojanstven način odaju počast umrlima.

Varaždinsko počivalište mrtvih, taj uzorno održavani perivoj od pomno oblikovanih i njegovanih thuja te stabala javora, jasena i breza, magnolija i raznog ukrasnog bilja, istodobno je i umjetnička galerija na otvorenom. Uz osnovnu djelatnost održavanja jednog od najljepših groblja Europe, Parkovi d.d. vrše i pogrebne usluge, prodaju pogrebnu robu i obavljaju klesarske poslove na groblju.

U uredu naše pogrebne službe, smještenom u Hallerovoj aleji 8 u Varaždinu, možete se informirati o svim pitanjima vezanim uz groblje te naručiti pogrebne ili klesarske usluge. 

Tužnu činjenicu smo izgubili blisku i voljenu osobu na žalost ne možete promijeniti, ali zato trenutak njezinog posljednjeg ispraćaja možete učiniti dostojanstvenim i posebnim. Djelatnici pogrebne službe Parkova d.d. pružit će Vam brzu i profesionalnu uslugu te Vam pomoći u organizaciji dostojnog ispraćaja Vaših najbližih. Obratite nam se s povjerenjem. Parkovi d.d. Vam jedini nude kompletnu uslugu osmišljavanja i organizacije sahrana.

Prijevoz pokojnika obavljamo na području Hrvatske i u inozemstvu.

U našem salonu pogrebne opreme možete izabrati između 25 vrsta najkvalitetnijih ljesova po cijeni već od 1.200,00 kuna te ostalu pogrebnu opremu i galanteriju. Izrađujemo nadgrobne aranžmane i vijence, uz besplatnu dostavu na groblja.

Poseban ugođaj ceremonije možete postići i nastupom glazbenih ansambala ali i ostalim uslugama koje samo za Vas možemo organizirati.

Upis novih članova i organizacija sahrane za članove ''Posmrtne pripomoći'' možete izvršiti u pogrebnoj službi Parkova d.d..

Ljepota varaždinskog groblja potiče građane da grobove čiste i ukrašavaju cvijećem, sudjelujući na taj način u stvaranju jednog od najljepših groblja. Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, Parkovi u okviru pogrebne službe nude i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja i sadnje cvijeća, klesanje i bojenje slova, renoviranje postojećih grobnica i grobova, izradu novih grobnica i grobova a možete kupiti i grobne ukrase i opremu.

Za naše klijente nudimo i posebne pogodnosti plaćanja:

  • 5% popusta za avansno gotovinsko plaćanje pogrebne robe, 
  • plaćanje karticama Eurocard/MasterCard, American, Diners Club. 

Radno vrijeme pogrebne službe je:
ponedjeljak do petak – 07 h do 15 h
subota - 08 h do 14 h

Pogrebna služba dostupna je od 0 do 24 sata na telefone: 042/332-770 i 098/267-927.


Cjenik pogrebnih usluga za gradsko groblje Varaždin i groblje Biškupec objavljen je u Službenom vjesniku Grada Varaždina koji je dostupan na slijedećim stranicama:

http://www.glasila.hr/svgv


Službeni vjesnik Grada Varaždina 2/2003
Službeni vjesnik Grada Varaždina 6/2004
Službeni vjesnik Grada Varaždina 2/2006
Službeni vjesnik Grada Varaždina 2/2007
Službeni vjesnik Grada Varaždina 8/2007
Službeni vjesnik Grada Varaždina 2/2010


Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Pritužbe, prigovori, reklamacije upiti
Facebook