> Početna > Novosti > Gradska vrtlarija Parkova – nezaobilazno mjesto za svakog vrtlara

Novosti

Gradska vrtlarija Parkova – nezaobilazno mjesto za svakog vrtlara

Stiglo je proljeće. Godišnje doba koje simbolizira novi život, rađanje, buđenje usnule prirode iz dubokog zimskog sna. Upravo to buđenje prirode ljudskom oku pruža ugodu različitim oblicima i žarkim bojama prvog proljetnog cvijeća, koje svojim profinjenim mirisima mazi ljudska osjetila njuha. 

Gradska vrtlarija Parkova d.d. je u Varaždinu već odavno prepoznata kao mjesto na kojem i najzahtjevniji kupac može pronaći bogat izbor najkvalitetnijeg bilja. I sve to po najpovoljnijim cijenama! Tamo vas spremno očekuju sa širokim asortimanom robe potrebnom za vaše vrtlarenje. Na adresi Gustava Krkleca 1 možete pronaći vrećice sjemenja raznih vrsta povrća, cvijeća te začinskog bilja, veliki izbor lukovica za proljetnu sadnju, supstrate za sadnju, kako univerzalne tako i one namjenske, namjenska tekuća i kruta gnojiva, tegle te sitni alat potreban za pouzdano vrtlarenje.  

Gradska vrtlarija Parkova omogućava vam daleko najveći i najkvalitetniji izbor biljnih sadnica u okolici. U ponudi se nalaze sadnice sezonskog cvijeća, raznovrsne  trajnice, ukrasne trave, začini, agrumi, ukrasni cvatući grmovi, drveća, oblikovani grmovi i drveća- topiari. 

S obzirom na osvještenost Parkova u pogledu očuvanja prirode, u ponudi Gradske vrtlarije pripremili su i proizvode za prihranu bilja bazirane isključivo na organskoj bazi i bez dodanih kemikalija, pripravke za otpornost biljaka i odbijanje štetnika pripremljenih po homeopatskoj recepturi. Novost u ponudi su i supstrati za sjetvu i sadnju na bazi kokosovih vlakana, također bez dodatka kemijskih supstanci.

Gradska vrtlarija svoju ponudu unapređuje svake sezone i prilagođava se različitim zahtjevima kupac. Najdragocjenije što možete dobiti u Parkovima su besplatni savjeti iskusnih vrtlara i bilje iz domaćeg uzgoja, prilagođeno našim klimatskim uvjetima.

Radno vrijeme vrtlarije je radnim danom od 7 do 18 sati, subotom od 7 do 13 sati. Sve što uložimo za dobrobit prirode ona nam višestruko vraća. Stoga, slavite proljeće, živite proljeće! Posjetite Gradsku vrtlariju Parkova i pronađite sve što vam treba za vrt i oplemenite našu Zemlju novim biljkama!Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Ostale usluge
Facebook