> Početna > Novosti > Aplikacija VaraždinCemetery predstavljena na međunarodnom simpoziju Digital technologies

Novosti

Aplikacija VaraždinCemetery predstavljena na međunarodnom simpoziju Digital technologies

Udruga znamenitih groblja Europe, Association of Significant Cemeteries in Europe (ASCE), organizirala je prošlog tjedna u Ljubljani međunarodni simpozij na temu „Digitalne tehnologije na grobljima“. Kao predvodnici u upotrebi novih tehnologija na grobljima, Parkovi su u Ljubljani pred brojnim predstavnicima europskih groblja predstavili mobilnu aplikaciju VaraždinCemetery.

 
Očuvanje baštine na grobljima, uz istovremeno otvaranje groblja novim tehnologijama i turistima, izazov je svima koji upravljaju grobljima diljem Europe. Posljednjih godina razvijena su različita komunikacijska rješenja. Ubrzani razvoj tehnologije i nove tehnologije, poput virtualne stvarnosti, bitno će utjecati na naš posao u budućnosti. Upravo o novim tehnologijama i kako ih koristiti u upravljanju znamenitim grobljima bilo je riječi na simpoziju u Ljubljani u organizaciji Udruge znamenitih groblja Europe - Association of Significant Cemeteries in Europe (ASCE).

 
Nakon prethodnog predstavljanja mobilne aplikacije VaraždinCemetery  pred domaćim medijima, Parkovi su svoju mobilnu aplikaciju predstavili i u Ljubljani. Tako su tvrtke koje upravljaju grobljima iz mnogih europskih zemalja članica  Udruga znamenitih groblja Europe imale priliku upoznati se sa ovom jedinstvenom i inovativnom aplikacijom izrađenom u suradnji sa tvrtkom  EONIdeas iz Varaždina.Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Ostale usluge
Facebook