> Početna > Novosti > Parkovi na Forumu mreže CIVITAS Slo-Hr-JIE

Novosti

Parkovi na Forumu mreže CIVITAS Slo-Hr-JIE

Zadovoljstvo nam je najaviti da će Parkovi u lipnju ove godine sudjelovat na Forumu mreže CIVITAS Slo-Hr-JIE  sa svojim projektom elektromobilnosti. Tema našeg izlaganja biti će „PROJEKT USPOSTAVE ZAOKRUŽENOG SUSTAVA ELEKTROMOBILNOSTI U KOMUNALNOM SEKTORU GRADA VARAŽDINA“ . Kroz promjer naše solarne elektrane, punionice za električna vozila i električnih vozila koja koristimo u našem radu prikazat ćemo zaokruženi sustav elektromobilnosti, koji je već sada primjer drugima kako se uz pomoć dostupnih fondova može realizirati ovakav ekološki projekt.

 
Na  Forumu mreže CIVITAS Slo-Hr-JIE  članovi mreže CIVITAS razmijeniti će iskustva i primjere koji se odnose na planiranje, pripremu realizacije te realizaciju konkretnih zahvata na području energetske učinkovitosti i gradskog prometa povoljnijeg za okoliš i korisnike.

CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa je mreža gradova i drugih dionika, koji se na području Slovenije i Hrvatske te Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije bave održivim planiranjem i upravljanjem mobilnošću u gradovima.  
CIVITAS nacionalne mreže Osnivaju se po načelu lakšeg razumijevanja i sporazumijevanja, a okupljaju pored lokalnih vlasti i ostale organizacije zainteresirane za održivu urbanu mobilnost. Članovi razmjenjuju informacije na istom ili sličnim jezicima, rade zajedno i surađuju s Europskom unijom i nacionalnim vladama po pitanjima prometne politike, propisa i financiranja.

Kalendar sprovoda
Zelene površine
Trazilica pokojnika
Varaždinsko groblje
Ostale usluge
Facebook