Nastavljamo s akcijom "JER VOLIMO ZELENO!"

4. studenog 2019.

Nakon što smo u ožujku, sa željom da ozelenimo Varaždin, pokrenuli akciju „Jer volimo zeleno!“, nakon brojnih upita naših sugrađana s veseljem javljamo da nastavljamo s akcijom! 

S krajem proljeća stali smo sa sadnjom drveća. Sada, nastupanjem biometeoroloških uvjeta koji su pogodni za sadnju drveća nastavljamo sa sadnjom po Varaždinu.

Imate priliku odabrati drvo, neku od ponuđenih lokacija za njegovu sadnju i nekome ga posvetiti. Tako će vaše drvo ujedno biti najljepši, najvrjedniji i originalni poklon osobi koju volite, ustanovi koju cijenite ili vama samima.

Kako bi posveta ostala trajna, takvo drvo ćemo označiti i prigodnim natpisom.

Sadnica iz akcije 'Jer volimo zeleno' stoji 400 kuna, a Parkovi će vaša stabla besplatno posaditi i brinuti o njima te ih zamijeniti u slučaju da se ne 'prime'.

Varaždinci su već s početkom akcije pokazali da imaju razvijenu ekološku svijest, ali i sklonost originalnom. Drvo s posvetom je novi način darivanja i prema odazivu se vidi da se građanima ideja sviđa. Varaždin je dosad putem akcije 'Jer volimo zeleno', u proljetnoj sezoni sadnje, dobio na desetke novih stabala.

Nama u Parkovima je drago da smo uspjeli spojiti dvije velike stvari, korak za zdraviji život i dar od srca.

Zainteresirani nam se mogu javiti na info@parkovi.com ili 042 332 777.