Prodaja

Proteklih nekoliko godina Parkovi su izrasli u sinonim za najsuvremenije principe biljne proizvodnje, izvrsnost u hortikulturnom uređenju i razvoj poslovanja temeljen na modernizaciji, edukaciji i inovativnosti. Svoju konkurentnost na tržištu i prepoznatljivost izgradili zahvaljujući tradiciji i višegodišnjem iskustvu, praćenju trendova, stručnosti i motiviranosti djelatnika te ulaganju u opremu i nove tehnologije.

U dosadašnjem poslovanju težili smo biti odgovoran i pouzdan partner našim klijentima. Uvijek smo bili spremni odgovoriti najsloženijim zahtjevima, koristeći se pritom bogatim iskustvom svojih stručnih i vrijednih djelatnika, te najnovijim iskustvima iz djelatnosti. Kroz povijest smo zabilježili uspjehe koji su nas svrstali u vodeće tvrtke ove djelatnosti.

Vođeni željom za ostvarenje potpunog zadovoljstva klijenata Parkovi d.d. danas nude usluge krajobraznog projektiranja, usluge izgradnje i održavanja zelenih površina, kvalitetan biljni materijal iz vlastite proizvodnje, bilje i prateći asortiman kroz vrtni centar, cvjećarske proizvode u svojoj cvjećarnici te ugostiteljske usluge u caffe baru.

Pogledajte web ponudu naših usluga.