Uz pomoć Parkova uredite grobove svojih najmilijih

14. kolovoza 2020. 0 Comments
Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije, sadnje cvijeća na grobove, paljenje svijeće, dostave aranžmana...

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora prikupljanjem pisanih ponuda

27. srpnja 2020. 0 Comments
Parkovi d.d. su objavili Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora prikupljanjem pisanih ponuda. Predmet zakupa je poslovni prostor na adresi I. Meštrovića 1b, 42000 Varaždin, površine 30,54 m². Javni natječaj za davanje u zakup poslovnih prostora provest će se prikupljanjem pisanih ponuda. Više na https://parkovi.com/images/customupload/27072020075400.pdf.

Ministarstvo odobrilo novac za obnovu istočnog zida varaždinskog groblja

26. lipnja 2020. 0 Comments
Nakon godina nebrige bivših uprava, pa potom agitacije za novčana sredstva, varaždinski su Parkovi s Ministarstvom kulture potpisali ugovor o dodjeli 120.000 kuna za obnovu istočnog zida Gradskog groblja Varaždin.

HRVATSKA GROBLJA DALEKO ZAOSTAJU ZA EU STANDARDIMA: Sektor apelira na institucije u cilju opsežnijeg financiranja infrastukture na grobljima iz EU fondova!

23. lipnja 2020. 0 Comments
Glavne teme šeste po redu Cemetery konferencija su bile problem obnove i osuvremenjivanja domaćih grobalja te poslovanje grobalja uslijed pandemije koronavirusa. U panel raspravi u kojoj su sudjelovali Patrik Šegota, Jelena Sekelj i Lenko Ugrinić naglašeno je kako je nemogućnost financiranja grobljanske infrastrukture iz EU fondova veliki problem za cijeli sektor.

Let’s remember together - digitalnoputovanje značajnim grobljima diljem Europe

25. svibnja 2020. 0 Comments
Predstavljamo Vam digitalnu izložbu fotografija europskih groblja koju je Udruga znamenitih groblja Europe pripremila u okviru obilježavanja Tjedna upoznavanja groblja Europe. Let’s remember together je digitalno putovanje značajnim grobljima diljem Europe posvećeno svima onima čije je znanje, kreativna energija i rad, kroz povijest i danas, uloženo u europska groblja.

Akcija „Jer volimo zeleno!“ traje i u 2020.godini!

16. travnja 2020. 0 Comments
Akcija „Jer volimo zeleno!“ traje i u 2020.godini. Javite nam na mail info@parkovi.com na kojoj lokaciji želite da posadimo spomen-stablo i koje stablo želite. Za kupljeno stablo dobit ćete račun. Stablo ćemo označiti pločicom s prigodnom porukom prema Vašoj želji.

Sretan Uskrs!

10. travnja 2020. 0 Comments
Nadamo se da će Vam ovaj blagdan Uskrsa donijeti osjećaj nade novih početaka i novih mogućnosti. Uz želju da se što prije vratimo uobičajenim dnevnim rutinama i trenucima radosti, koje ćemo zasigurno u budućnosti još više cijeniti, želimo sretan Uskrs Vama i Vašim obiteljima!

Ne dolazite na groblje ako to nije nužno

9. travnja 2020. 0 Comments
Razumijemo Vašu potrebu da za nadolazeće blagdane posjetite i uredite posljednja počivališta Vaših najmilijih, ali Vas molimo da ne dolazite na groblje ako nije nužno. Apeliramo na Vas da poštujete sve mjere i preporuke Stožera civilne zaštite i Zavoda za javno zdravstvo jer ćemo samo na taj način doprinijeti smanjenju širenja bolesti.

Organizacija službi i prodajnih mjesta Parkova u okviru aktualne situacije s koronavirusom

7. travnja 2020. 1 Comments
U okviru aktualne situacije s koronavirusom, i mi smo morali prilagoditi svoje poslovanje. Neki dijelovi Parkova na rade, kao što je caffe bar i cvjećarnica, dok vrtni centar, pogrebna i klesarska služba i ostale službe Parkova rade. Samo radimo u formatu prilagođenom aktualnoj situaciji i u skladu s mjerama Stožera CZ.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan dao je podršku projektu nove grobne kuće na varaždinskom groblju

7. travnja 2020. 0 Comments
Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan uputio je podršku projektu nove grobne kuće na varaždinskom groblju te, vezano uz spomenuto, najavljuje sastanak u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na tu temu.

Kategorije