Varaždinski Parkovi lobiraju za postizanje europskih standarda na hrvatskim grobljima

27. siječnja 2020. 0 Comments
Međunarodnu delegaciju, čijim su dijelom bili Alen Runac i Jelena Sekelj, primio je hrvatski veleposlanik u Francuskoj Filip Vučak. Parkovi su u proteklih godinu dana intenzivirali aktivnosti na pronalasku rješenja za financiranje projekta izgradnje grobne kuće, čiju problematiku su prezentirali delegaciji i veleposlaniku.

Novi suvremeni videonadzor na varaždinskom groblju

16. siječnja 2020. 2 Comments
Varaždinsko groblje dobilo je najmoderniji sustav videonadzora vrijednog 375.000 kuna. Videonadzorom je obuhvaćena grobna kuća, svi ulazi na groblje te staze između starog i novog dijela groblja, a gdje će se u budućnosti nalaziti šetnica, vizualnog izgleda koji će se nadovezivati na parkovnu arhitekturu Varaždinskog groblja.

Natječaj za radno mjesto konobar

13. siječnja 2020. 0 Comments
U tijeku je natječaj za radno mjesto konobara u caffe baru Aleja. Pismene prijave na natječaj molimo dostaviti osobno ili poštom na adresu: Parkovi d.d. Varaždin, Hallerova aleja 8 ili na e-mail: info@parkovi.com. Natječaj je otvoren do 22.1.2020.godine. Ukoliko do 20.1.2020.godine ne popunimo radna mjesta, natječaj je otvoren do njihovog popunjenja.

Nastavljamo s akcijom "JER VOLIMO ZELENO!"

4. studenog 2019. 0 Comments
Nakon što smo u ožujku, sa željom da ozelenimo Varaždin, pokrenuli akciju „Jer volimo zeleno!“, nakon brojnih upita naših sugrađana s veseljem javljamo da nastavljamo s akcijom! Zainteresirani nam se mogu javiti na info@parkovi.com ili 042 332 777.

Parkovi u Caritasu podijelili tegle s krizantemama

31. listopada 2019. 0 Comments
Direktor Parkova Alen Runac danas je, 31. listopada, s djelatnicima Parkova posjetio varaždinski Caritas i u ime Parkova podijelio korisnicima tegle s krizantemama iz rasadnika poduzeća. Ideja Parkova je bila pomoći ljudima u nevolji da za blagdan Svih svetih imaju cvijeće koje će ponijeti na grobove svojih najmilijih.

PRIPAZIMO NA OTPAD NA GROBLJU – UMJERENOŠĆU I SELEKTIRANJEM OTPADA ČINIMO DOBROBIT ŽIVOTNOM OKOLIŠU

24. listopada 2019. 0 Comments
Uoči blagdana Svih svetih naši sugrađani u velikom broju dolaze na groblje kako bi uredili i očistili grobove za blagdane. Pritom nastaju velike količine otpada! Ovom prilikom još jednom pozivamo i molimo posjetitelje varaždinskog groblja da otpad odvajaju ovisno o vrsti otpada i ubacuju ga u prikladni kontejner.

BESPLATNA DOSTAVA ARANŽMANA NA VARAŽDINSKO GROBLJE ZA NARUDŽBE DO 24.10.

21. listopada 2019. 0 Comments
Aranžmani od krizantema, tradicionalnog nadgrobnog cvijeća, i ove su godine najpopularniji. Osim od krizantema, cvjećarnica Krizantema nudi i aranžmane od špina, margareta, ruža i ostalog cvijeća te suhe aranžmane. Narudžbe se primaju do 24.10. na broj telefona 332-773 ili osobno u Parkovima na adresi Hallerova aleja 8.

Uz pomoć Parkova na poseban način uredite grobove svojih najmilijih povodom blagdana Svih svetih

17. listopada 2019. 0 Comments
Zbog velikog interesa ljudi da vječna počivališta svojih pokojnika urede, a posebno onih koji nisu u mogućnosti to redovito sami činiti, nudimo i usluge čišćenja nadgrobnog uređaja, brušenja i druge klesarske usluge kao i, sve popularnije, sadnje cvijeća na grobove. Ove usluge možete naručiti na: 042 332 770 ili pogrebnasluzba@parkovi.com 042 332 773 ili klesarstvo@parkovi.com

Izabrali smo najljepše vrtove i balkone Varaždina

2. kolovoza 2019. 1 Comments
Izabrani su najljepši varaždinski vrt i okućnica. Na natječaju Parkova, organiziranim s ciljem nagrađivanja Varaždinaca zaljubljenih u vrtlarenje, ali i motivacije njihovih sugrađana da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice, dodijeljeno je šest nagrada.

Zaprimanje e-računa od 1.srpnja 2019.godine

26. srpnja 2019. 2 Comments
Obveza zaprimanja isključivo elektroničkih računa u javnoj nabavi na snagu stupa 1. srpnja 2019.g. U skladu s tim, svim obveznicima javne nabave, među kojima su i Parkovi d.d., poslovni subjekti koji isporučuju robu, radove, odnosno usluge - dužni su izdavati elektroničke račune. Za sva pitanja slobodno nam se obratite na broj telefona 042 332 781.

Kategorije