Biramo "Najlepši varaždinski vrtek"!

14. lipnja 2019. 0 Comments
I ove smo godine odlučili nagraditi naše sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, nagradama za najbolje uređene okućnice. A uveli smo i jednu novu kategoriju - najljepši balkon! Prošle godine smo uživali u ocjenjivanju vaših remek djela, stoga se već sada veselimo pristiglim prijavama! Više o pravilima natječaja pročitajte u nastavku.

Parkovi sudjelovali u jednoj od najvećih turističkih investicija

1. travnja 2019. 0 Comments
Zadovoljni smo i ponosni što smo sudjelovali u ovakvo zahtjevnom projektu, kao što je Grand Park Hotel Rovinj, jednoj od najvećih turističkih investicija u našoj povijesti, naglašava Alen Runac, direktor Parkova Varaždin, koji su bili angažirani na izgradnji upravo otvorenog hotela te njegovog okoliša u zoni Monte Mulini, jedne od najluksuznijih turističkih zona na jadranskoj obali.

Stručno Povjerenstvo odabralo najljepši varaždinski vrtek na Natječaju Parkova

1. rujna 2018. 2 Comments
Grad Varaždin je službeno dobio svoje najljepše vrtove. Na javnom natječaju Parkova prvu je nagradu za maštovito uređenje okućnice i 1000 kuna osvojila Snježana Zima, slijedi ju Josipa Perika, kojoj je za drugo mjesto pripala nagrada od 500 kuna dok je treća s osvojenih 300 kuna Grozdana Brlek. Svoje su nagrade i priznanja primile jučer na svečanoj dodjeli organiziranoj u Parkovima.

Dubravka Šuica Parkovima čestitala na prestižnoj nagradi na Floraartu 2018.

31. kolovoza 2018. 0 Comments
Europarlamentarka Dubravka Šuica za svojeg je današnjeg boravka u Varaždinu posjetila i Parkove, kako bi direktoru Alenu Runcu i djelatnicima čestitala na nagradi osvojenoj na Međunarodnoj vrtnoj izložbi u Zagrebu, Floraart 2018. Zastupnica je pritom pohvalila i brojnost, kako je rekla, zanimljivih cvjetnih aranžmana u gradu, a o kojima brinemo te istaknula Parkove kao jedno od poduzeća s na

Parkovi predstavljaju Gradsko groblje Varaždin na međunarodnoj konferenciji

31. kolovoza 2018. 0 Comments
Europska godina kulturne baštine 2018 okosnica je godišnje konferencije Udruga znamenitih groblja Europe (Association of Significant Cemeteries of Europe). Parkovi d.d. će na ovogodišnjoj konferenciji predstaviti Gradsko groblje Varaždin u suradnji s upraviteljem Zavoda za znanstveni rad HAZU u Varaždinu dr. sc. Vladimirom Huzjanom.

Kategorije